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they must be repeated each year. Treatments are comparatively simple 
and, if properly made, are entirely devoid of danger. The injections are 
made under the skin of the arm and, as a rule, produce temporary local 
redness, swelling, and itching. When the plant and pollen responsible for 
the trouble are once definitely known, the person affected can, as a rule, 
materially aid in preventive measures by avoiding, as far as practicable, 
contact with such plants. It would be inadvisable, in other words, for a 
person suffering from hay fever produced by the pollen of orchard grass 
to walk through pastures or meadows or along roadsides where this grass 
is blooming. Another point is the fact that most of the grass pollens are 
shed early in the morning, and it is therefore highly undesirable for 
patients subject to the attacks of grass pollens to go among the grasses at 
this time of day. 

With increasing knowledge as to the causation of the disease, much 
benefit will, no doubt, result from systematic reduction of sources of infec­
tion. Clean-ups of country roads, village streets, etc., of weeds and flower­
ing plants will. do much toward removing the cause of the trouble. 
Speaking from personal experience, it is a wonderful relief to be rid of 
the six weeks or two months of agony without having to go away from 
home or submit to an3r inconvenience except a very simple series of 
treatments. 

Some United States Golf Association Decisions on 
the Rules of Golf 

QUESTION.—Would working on the golf course as a lahorer affect a 
player's amateur standing? I realize that a greenkeeper is classed as a 
professional but am not sure whether a man working on the course would 
come under the same heading. 

ANSWER.—Section 7 of the By-Laws of the United States Golf Associa­
tion covers the definition of an amateur golfer. A man working on a golf 
course would not violate this rule as long as he was not employed because 
of his skill and ability as a golfer. 

QUESTION.—A player in match play struck the opponent's caddie, who 
was standing at the flag at the time. We applied Rule 18, under which the 
opponent loses the hole. The point was then brought up that the United 
States Golf Association made a ruling at Detroit a number of years ago to 
the effect that the caddie at the flag automatically becomes the caddie of the 
player making the shot, so that the player making the shot would lose the 
hole. Was such a ruling made? 

ANSWER.—It is hot recalled that the United States Golf Association 
ever made such a ruling. A caddie at the flag does not automatically 
become the caddie of the player making the shot. Many similar questions 
have been laid before the Rules Committee and they have always been 
decided under Rules 18 and 19. 

QUESTION.—In a stroke competition, qualification round, is there any 
penalty for a practice swing taken in a sand trap or bunker, provided the 
player is more than a club's length from the ball and his club is not soled 
in the slightest degree? In a practice swing made under these conditions 
an attempt was made to penalize the player two strokes. 

ANSWER.—There is no penalty for a practice swing taken in a sand 
trap or bunker more than a club's length from the ball, provided the club 
is not soled and the player touches nothing. The player in no way im­
proves his lie and in no way tests the consistencv of the soil with his club 
and conforms in every respect to the conditions laid down in Rule 25. 


