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Some U. S. Golf Association Decisions on the Rules of Golf
QUESTION.-Whatis the rule covering movable and fixed steps in a bunker?

If a ball is under the steps in an unplayable position, what is the rule?
ANSWER.-Fixed steps in a bunker should be covered by a local rule; mov-

abl~ steps may be moved under the rule. (See Rule 25.)

QUEsTION.-In a handicap tournament match play, is not the winner of a
hole entitled to the honor at the next tee even though the win was made with
a handicap stroke allowance?

ANSWER.-The winner of a hole, irrespective of whether it was won with
a handicap or not, has the honor at the next tee.

QUEsTION.-Inmatch play both players have reached the green. One player
putts his opponent's ball toward the cup and his opponent then putts the other
ball left on the green, which he thought was his, and after making the putt dis-
covers that both players played the wrong ball. What is your ruli:qg on this case?

ANSWER.-Thehole stands as played out. Rule 20 covers the point.

SECOND AMATEUR PUBLIC LINKS CHAMPIONSHIP OF THE UNITED
STATES GOLF ASSOCIATION, JUNE 26, 27, 28,29,1923

The competition for the Amateur Public Links Championship of the United
States will be played on the municipal course at East Potomac Park, Washing-
ton, D. C., beginning Tuesday, June 26, when the Standish cup and four medals
will be competed for under the Rules pf the United States Golf Association.

The winner of the competition shall be the champion public links golfer for
the year, and the cup shall be held for that year in the city from which the
winner shall have entered.

The winner shall receive a gold medal, the runner-up a silver medal, the
semi-finalists bronze medals, and a special prize will be given for the lowest
score in the qualifying round.

This event is open to all amateur players who are not members of nor enjoy
the privileges of a private club maintaining and supporting its own golf course,
and who fulfill eligibility requirements.

Entrants in this championship may accept their traveling expenses to and
from Washington plus $5 a day for expenses while in Washington without violat-
ing the amateur definition.

Program
Tuesday, June 26.-Qualifying Round, 36-Hole Medal Play. Lowest 32 scores to

qualify.
Wednesday, June 27.-9 a. m., First Round, i8-Hole Match Play.

2 p. m., Second Round, i8-Hole Match Play.
Thursday, June 28.-9 a. m., Third Round, i8-Hole Match Play.

o 2 p. m., Semi-Finals, is-Hole Match Play.
Friday, June 29.-9.30 a. m., Final Match, 36 Holes.

Details of requirements for eligibility to compete will be published in the
daily press at a later date.

An intersectional team match will be arranged for Monday preceding the
tournament. Further details will be announced at a later date.

o CORNELIUS S. LEE,
Secretary, United States Golf Association.


