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fertilizers or top-dressing which would stimulate the plants to. produce
new leaves would result in hiding the killed leaves and give a more
healthy-looking turf. This method will no doubt be found entirely satis-
factory, for the disease does not ordinarily kill many plants and there-
fore produces only a temporary unhealthy appearance of the fairways.

Some U. S. Golf Association Decisions on the Rules of Golf

QUuESTION.—An entrant qualifies and defaults his first match. Is he
eligible to play in the defeated eights? This question was brought up
through a peculiar circumstance connected with the Florida State Ama-
teur Golf Tournament. A qualified in the 6th sixteen; he defaulted the
original mateh, and then he was put in to the defeated eight in that flight.
Then he drew a bye that was scheduled to play B for the third round
honors. Then B defaulted and A moved in the semi-finals. C and D
simultaneously defaulted their third round mateh. A then was alone
in the semi-finals, with only defaults ahead of him, consequently winning
the defeated 8th trophy without swinging a club. Can you imagine that
such a condition would ever occur?

Answer.—The Rules Committee of the United States Golf Association
has always taken the stand that a player who has withdrawn from match
play is not entitled to compete further in the tournament. This would
disqualify the player you mention from playing in the defeated eight. As
a matter of information, the United States Golf Association recommends
that a man winning the medal prize in a qualifying round for subsequent
match play and then withdrawing his score from the match play, is not
entitled to the medal play prize, as the Association considers this part of
the mateh play tournament.

QUESTION.—In the Metlopohtan Open at Lido, two of the best pro-
fessionals topped - their tee shots in the water at (I think) the 4th hole
Both re-teed balls and continued playing.

Answer.—Cases like this are always treated under the specific water-
hazard rule, Rule 27, and players therefore would not be allowed to re-
tee unless there were a local rule covering the same.
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